sobota 7. února 2009

jahody v Berlíně

V Berlíně byl problém sehnat jahody, takže je vezeme z Prahy. A bednu šampaňskýho, co máme už rok v kanceláři. Určitě se bude hodit. Přijíždíme ve tři, Marta na uvítanou oznamuje, že se ozvali už tři distributoři z Francie, takže zvyšuje cenu filmu. Možná je to vtip, nestíhám to uplně řešit, vybalujeme jahody a připravujeme se na drink reception od šesti hodin.



Ačkoliv všichni trvdí, že je tu letos kvůli krizi míň lidí, připadá mi na trhu standardně rušno. Všechno je tu klasicky do červena, stejně jako vizuál našeho filmu, takže si tu připadám dost stylově. I ten červenej koberec je tu pro mě.

Drink se vydařil, jahod bylo akorát a přišli všichni kdo měli přijít. Film se promítá poprvé až v úterý, na uzavřené projekci na trhu. Vyměňujeme jahody za slib, že všichni v úterý dorazí. Všichni si odnáší naše pohlednice s vlkem a Karkulkou. Aleš Danielis má radost, že se všem líbí slogan filmu, jehož je autorem. Já mám radost, že se dýchánek se podařil nad očekávání.



Pak thajská večeře, potkáme Irenu Hejdovou, Martina Poštu a veselý Poláky, projdeme pár barů a když se náhodou podívám na hodinky, jsou tři hodiny ráno. Asi by bylo rozumný jít spát. Dobrou.

p.s. a bedna šampaňskýho se samozřejmě hodila

Žádné komentáře:

Okomentovat